Scheidsrechters - vv Baardwijk

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Peter van Cromvoirt Schoolvoetbaltoernooi 2022 (31e editie)

2 jaar lang kon v.v. Baardwijk géén Peter van Cromvoirt Schoolvoetbaltoernooi organiseren vanwege de Corona maatregelen in Nederland.

Op vrijdag 27 mei 2022 organiseert v.v. Baardwijk het Voetbaltoernooi. Wij hopen op de deelname van alle 18 basisscholen uit de Gemeente Waalwijk.

De groepen 3/4 en 5/6 spelen 6 tegen 6 en de groepen 7/8 spelen 8 tegen 8, conform de spelregels/veldafmetingen van de wedstrijdvormen van de KNVB.

De exacte spelregels en reglementen staan vermeld op de website van v.v Baardwijk.Scheidsrechter-3694_04-04-2022.jpg

De wedstrijden 6 tegen 6 staan onder leiding van een spelbegeleider.
De spelbegeleider beweegt niet in maar langs het veld en neemt bij het onjuist toepassen van de spelregels een beslissing en legt de spelregels uit aan de spelers. Indien nodig mag de spelbegeleider wel het veld in bewegen.

De wedstrijden 8 tegen 8 staan staat onder leiding van een pupillenscheidsrechter van minimaal 12 jaar. Hij/zij beweegt zich tussen de spelers, fluit wanneer noodzakelijk en legt de spelregels uit.


Om alle wedstrijden in goede banen te leiden zijn spelbegeleiders / scheidsrechters nodig.
Fluit jij wel eens wedstrijden bij jouw vereniging en wil jij de Waalwijkse Basisschoolleerlingen een gezellige voetbaldag bezorgen, meld je dan aan bij de organisatie.

De voorlopige planning: Groep 7 & 8 Meisjes, Groep 5 & 6, Groep 5 &6 Meisjes spelen ‘s-Ochtends. Groep 7 & 8, Groep 3 & 4 en Groep 3 &4 Meisjes spelen ’s-Middags.
Wijzigingen onder voorbehoud.

Meer informatie, informatie over de spelregels of wil je jezelf aanmelden, stuur een mail: schoolvoetbaltoernooi@vvbaardwijk.nl

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!