OJC ROSMALEN VR1 (zon)

2e klasse B

4 oktober 2020 10:00

Zondag 4 oktober dat was de dag dat we dachten 3 punten binnen te halen.

We begonnen goed, in de 1e minuut gelijk een kans alleen helaas werd deze niet benut. Toen dachten we oké dit word n goeie pot, we zaten goed in de mood. Dat bleek al snel een fabeltje te zijn. In de 35e minuut kregen wij een tegendoelpunt maaar deze werd afgekeurd door de scheids vanwege een overtreding op Yvonne en Irza. Dus de stand bleef 0-0. Wij blij uiteraard hun minder blij. Er waren nog wat kansjes hier en daar van beide teams. Net voor de rust kwam Kiki er in voor Daniëlla. Ruststand 0-0. In de rust belde onze trainer Frans even op vanuit huis om de opstelling aan te passen. Frans zit namelijk thuis na een operatie aan zijn knie. Chiara en Anne gingen eruit en Vronie en Mirza kwamen voor hun in de plaats. Ook in de tweede helft waren er weer zat kansen maar helaas deze werden ook niet benut. In de 47e minuut wist de tegenstander 0-1 op het score bord te zetten. Onze goed keepende keeper wist het gelukkig bij 0-1 te houden. We hadden nog een beetje hoop dat we een gelijkspel er uit konden halen. Aka Max Verstappen (Joyce Maas) werd even in gezet, sowwww en daar ging ze. Een keer knipperen met je ogen en ze was bij de goal. Wij dachten ja ja ja dit word hem. Maar helaas ook dit werd hem niet. Eindstand is helaas bij 0-1 gebleven. Niet getreurd volgende week weer een kans dan spelen we uit tegen DVVC VR1.