Een mooie 2de plek in de 1ste klasse veilig gesteld!

Een mooie 2de plek in de 1ste klasse veilig gesteld!

BMC F1

3 - 5

Baardwijk JO9-1

Competitie

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 1.14

Datum

11 mei 2016 18:30

Accommodatie

Onbekend

Gisteravond stond de inhaalwedstrijd tegen BMC F1 op het programma. Voor beide teams stond helaas niets meer op het spel.

Daar er geen filmploeg naar Berlicum afgereisd is, is het helaas niet mogelijk om een uitgebreid wedstrijdverslag uit te tikken. Via de tamtam heeft de vliegende reporter begrepen dat de uiteindelijk eindstand 3-5 voor onze mannen en dame is geworden.

 

Door de afwezigheid van Tristan en Jaqin, heeft onze hoofdcoach, zijn geheimwapen ingevlogen. Hij heeft zijn dochter bereid gevonden om onze mannen vanavond te komen versterken.

 

Gezien het score verloop valt op te maken dat het in de score in het begin van de wedstrijd gelijkwaardig was, pas na de 2-2 weten onze mannen en dame afstand te nemen. Wel wordt er wederom knap gewonnen in de 1ste klasse! De doelpuntenmakers aan onze zijde waren vanavond, 4 maal Vince en 1 maal onze dame Cheyenna.

 

Met deze uitslag, hebben wij nu definitief de 2de plek weten te bemachtigen, daar waar aan het begin van de voorjaarscompetitie de doelstelling een plek bij de 1ste 3 te halen, mogen wij concluderen dat onze mannen hun doelstelling ruimschoots behaald hebben, een hele knappe prestatie!

Daarbij mag nog vermeld worden dat onze mannen tot op het eind hebben mogen meestrijden om het kampioenschap, iets wat wij van te voren natuurlijk niet verwacht hadden, daar zij van de 2de naar de 1ste klasse gepromoveerd waren.

 

Het verspelen van het kampioenschap geeft wel een rauw randje aan het succes van ons F1. In de uitwedstrijd tegen OSC’45 stonden ze bij rust met 1-2 voor maar door bepaalde keuzes werd de wedstrijd helemaal uit handen gegeven en met 7-4 verloren. Op zich onverklaarbaar. Het waren mogelijk niet alleen de keuzes van onze hoofdtrainer die daar verkeerd uit pakte maar ook het aantal bel Chinezen langs de kant doet weinig goeds voorspellen…De kans dat er spelers van een hoger en ouder elftal ingevlogen zijn, doen het slechtste vermoeden…

 

Gelukkig hebben onze mannen tijdens ons eigen Taartentoernooi een mooie 4-0 overwinning op dit team weten te behalen, vreemd dat ze niet “compleet” waren… Maar onze revanche was daarmee wel mooi en mierenzoet, heerlijk!

 

De uitwedstrijd tegen Boxtel F1 was ontzettend spannend, het dubbeltje stond lang op zijn kant en pas in de laatste minuten van de wedstrijd viel deze helaas voor ons naar de verkeerde kant. Maar wat een goede wedstrijd van onze mannen, gevochten als leeuwen, genoeg goede kansen gehad om te scoren maar op het eind staan onze mannen helaas met lege handen, want we verliezen daar met 2-1. Met opgeheven hoofd hebben onze mannen het veld verlaten, super trots op hen!

 

Nu staat een lange zomerpauze voor de boeg. Het blijft afwachten wat het jeugdbestuur met onze mannen van plan is, wordt er door geselecteerd of weet onze hoofdtrainer Roy zijn mannen bij elkaar te houden en nog een enkele versterking te contracteren. Wij zullen pas ergens in september 2016 weten, tot die tijd blijven spelers en supporters in onzekerheid verkeren.

 

 

Topscoorderslijst (2de klasse) van het seizoen 2015:

Vince                     22
Jayden                  8
Tristan                  7
Yaden                    6
Jaqin                      3 
Stefan (F2)           2
Delano                  2 
Stefano (F2)         1
Melike (ME1)      1

 

Topscoorderslijst (1de klasse + Beker) van het seizoen 2016:

Vince              23

Yaden                   6

Jayden                 6

Jaqin                     3

Stefan                  2

Tristan                  2

Cheyenna(ME1)1

Eindtotaal Topscoorderslijst seizoen 2015/2016:

Vince                    45

Jayden                 14

Yaden                   12

Tristan                  9

Jaqin                     6

Stefan                  3

Delano                 2

Chayenna           1

Stefano                               1            

Melike                 1

 

 

Hierbij feliciteer ik Vince met het behalen van de 1ste plek van de topscoorderslijst! Volgend jaar net zo vaak scoren en gegarandeerd dat je team dan weer grote successen behaald!

 

Rest mij u een hele fijne zomerstop toe te wensen en u te melden dat ik vanaf heden niet meer de vliegende reporter kan zijn, mijn baas vond het nodig om mij vanaf heden van mijn geliefde sportkatern af te halen en mij over te plaatsen naar de afdeling economie. Daardoor ben ik in conflict geraakt met mijn uitgever en heb besloten om mijn baan als vliegende reporter per direct op te zeggen. Het is nog onbekend wie mijn plek volgend seizoen in zal nemen, wie de handschoen past, mag hem oppakken…

 

Het was mij een waar genoegen om uw vliegende reporter te mogen zijn. Succes voor de toekomst en nog heel veel voetbalplezier!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!