Voorbeschouwing

Terugblik 1e seizoenshelft Baardwijk 4.

Hierbij een kleine terugblik op de 1e seizoenshelft van Baardwijk 4.

Baardwijk begon ijzersterk aan het seizoen 2016-2017 met een klinkende overwinning op Desk 4.  Hierna volgde overwinningen op Veerse Boys, WSC en Raamsdonk. De trainingsopkomst was zeer goed en er werd serieus getraind . Er was geen vuiltje aan de lucht en alles ging voorspoedig.

Echter  volgde de onverwachte nederlaag tegen Sarto wat een deuk bracht in het vertrouwen.

Na deze nederlaag verloren de mannen zeer onverwacht van de hekkensluiter Dongen.

De gifbeker was nog niet leeg want een week later won RKDVC op sportpark Olympia.

Deze wedstrijd bracht wel het nodige vertrouwen want BW4 speelde een sterke wedstrijd.

Hierna volgde een wisselvallige periode met winst op Waspik en Be Ready, de nederlagen tegen wederom Sarto en net voor de winterstop Right Oh.

Met 18 punten uit 11 wedstrijden is de 1e helft toch tegenvallend afgesloten.  Goede wedstrijden werden opgevolgd door zeer matige en tevens kende het elftal meer blessuregevallen dan de voorgaande jaren.

Het is de zaak aan de mannen van BW4 om de 2e helft van het seizoen de gezichten in dezelfde kant te houden, wedstrijden winnend af te sluiten en met name met veel spelplezier. We moeten het onszelf opleggen om alle wedstrijden met passie te spelen, respect te hebben voor elkaar en voor de tegenstander.

Komende zondag wacht de start van de 2e seizoenshelft. Be Ready komt op bezoek.

De uitwedstrijd werd met 9-2 gewonnen.  We nemen aan dat iedereen er weer superveel zin in heeft en de opkomst van de laatste 11 wedstrijden optimaal is.

In de winterse transferperiode hebben Harry en Kevin aangegeven de voorkeur te geven aan een nieuwe uitdaging. De scouts zullen dus wederom op pad moeten om de selectie optimaal te houden qua kwaliteit en aanwezigheid. Nieuwe spelers die graag in de selectie van BW4 willen spelen voor seizoen 2017-2018 kunnen zich aanmelden bij de leiding/scouting. Word vervolgd.

Baardwijk 4 (zon) - Waspik 7 (zon)

Wordt gespeeld op veld

veld 2

Wedstrijd-nummer