18. Gerrit van Suntenmaartensdijk

Geboren:            11 juni 1946
Club(s):                v.v. Baardwijk
Lid sinds:             1975
Functies:             Jeugdleider, grensrechter, leider selectie, materiaalverzorger, terreinmeester

Wie is Gerrit van Suntenmaartensdijk ?
Ik ben Gerrit, 74 jaar, ik ben getrouwd met Adje Molengraaf. Samen hebben we 2 kinderen, een zoon en dochter die allebei bij Baardwijk hebben gevoetbald. We hebben ook 5 kleinkinderen, waarvan één kleinzoon voetbalt bij Baardwijk.

Lid sinds 1975, hoe ben je bij Baardwijk terecht gekomen en welke functies heb je vervult of vervul je nog?
Ik ben jeugdleider geworden bij de F-jes toen mijn zoon daar voetbalde, ik ben Jeugdleider geweest tot en met de A-jeugd. Op het moment dat de C-jeugd bij Baardwijk Topklasse speelde ben ik ook grensrechter geworden.
Na de jeugd ben ik vele jaren actief geweest als grensrechter bij het 2e elftal, na het 2e elftal zo’n 14 jaar grensrechter mogen zijn bij Baardwijk 1, nu reeds meerdere jaren als materiaalverzorger bij het eerste elftal en de laatste jaren heb ik ook de functie van terreinmeester mogen vervullen.

Wat zijn de mooiste momenten bij Baardwijk?
Ik heb veel mooie momenten mogen meemaken bij Baardwijk, het kampioenschap van Baardwijk 2 in 1992, de kampioenschappen en de nacompetities van Baardwijk 1 waar ik ook grensrechter mocht zijn, het kampioenschap van Baardwijk 1 in 2015-2016 waar ik als materiaalverzorger actief was, maar ook de Internationale Toernooien van de A-jeugd zijn mooie herinneringen, geweldige dagen met Peter en Anny van Cromvoirt, Theo en Cis Kuypers, Ad en Karin Schalken en Karel en Anneke Krooswijk.
Uiteraard waren de voetbalkampen met de selectie in Turkije en Spanje momenten om niet te vergeten.

Als je nog één keer een wedstrijd mocht voetballen, en opstellen je begeleid hebt, of bewondering voor hebt, hoe zag jou Baardwijk team er dan uit?
Opstelling / formatie: 1-4-3-3
Keeper: Thom van Beek
Verdediging: Tim Inen, Kevin Vissers, Ronnie en Dave Heuverling
Middenveld: John van Suntenmaartensdijk, Joep Klerx, Arno van Broekhoven
Aanvallers: Bart Rombouts, Jurgen Hendriks en Milorad Klijn

Op dat je niet iedereen op zal kunnen stellen mag je nog 4 reserves opnoemen:
Reserves Patrick Coenen, Wim Wijnen, Hennie Molengraaf, Nico Klerx
Trainers, leiders, verzorgers, materiaalman zouden zijn:
Trainer: Patrick Berkelmans
Leider: Peter Coenen, Dennis Vos
Verzorgers: Hans Sleenhoff, Tom Krooswijk

Baardwijk is een gezellige club, ik heb veel bewondering voor alle vrijwilligers.
We kunnen niet zonder, Met de onderhoudsploeg hebben we het vooral gezellig met de vrijwilligers en vakantiewerker Wally. Ook dank aan Jurgen van Asseldonk voor het materiaal..