Overwinning van vv Baardwijk VR1 op koploper UDI’19/CSU VR1

0 - 1

Baardwijk VR1

2e klasse G

24 februari 2019 11:00

Vandaag stond de uitwedstrijd van vv Baardwijk VR1 tegen UDI’19/CSU VR1 uit Uden op het programma. De wedstrijd ging om 11:00uur van start. Na wat aftasten kreeg in de 2e minuut vv Baardwijk VR1 een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied van UDI’19/CSU VR1. Een mooie plaats voor een linkspoot. Kelly Tausch ging achter de bal staan en met een perfect genomen vrije trap vloog de bal onberispelijk in de verre hoek. Een toch wel verassende voorsprong voor vv Baardwijk VR1. Het vervolg van de eerste helft was een vermakelijke pot voetbal waar het verschil in de ranglijst niet te zien was. In de 2e helft kwam Ilse Brekelmans Sanne Boom vervangen. In de 51ste minuut krijgt v Baardwijk VR1 opnieuw een vrije trap bij de rand van het strafschopgebied van UDI’19/CSU VR1. Een mooie plaats voor een rechtspoot. Helaas treft de vrije trap van Ellen Maas niet het doel UDI’19/CSU VR1 wordt in de 2e helft wel steeds sterker maar hebben niet echt een plan hoe ze de perfecte verdediging van vv Baardwijk VR1 kunnen bestormen. Vanwege de druk naar voren door UDI’19/CSU is er voor de dames van vv Baardwijk VR1 meer ruimte om te counteren. In de 61ste minuut is er een bal die maar rakelings over wordt geschoten. In de 63ste minuut komt misschien wel de grootste kans voor Caroline v/d Beukel van vv Baardwijk VR1. Ze kan alleen op de keeper van UDI’19/CSU afgaan. De keeper pareert de bal echter knap met haar uitgestoken been. Helaas moet Ilse Brekelmans in ongeveer de 70ste minuut het veld weer met een blessure verlaten. Haar plaats wordt overgenomen door Paola Buijs. De druk van UDI’19/CSU blijft aanwezig ook vanwege dat ze alles of niets gaan spelen. In de 86ste minuut is er een aanval van vv Baardwijk VR1 waarbij Paola Buijs een diagonaal schot richting de hoek van de goal schiet. Ook Nikki Schonenberg is attent meegelopen en de bal rolt over de lijn. 0 – 2 zou je zeggen. De grensrechter had echter zijn vlag omhoog gestoken om nog onduidelijke reden. (achteraf schijnbaar voor buitenspel) De scheidsrechter nam echter het besluit over en daarmee gold de treffer niet. Uiteindelijk is er nog ± 6 a 7 minuten extra tijd bijgetrokken. Het mocht echter niet meer baten voor UDI’19/CSU VR1. De scheidrechter floot voor het einde van de wedstrijd en daarmee leed UDI’19/CSU hun eerste verlies in deze competitie ronde. Het feestje bij vv Baardwijk VR1 was er niet minder om. Eerstvolgende wedstrijd is op 10 -03-2019 uit naar de Leveroy VR1. Aftrap om 13:00uur.