Welkome overwinning van vv Baardwijk VR1

2 - 1

Leveroy VR1 (zon)

2e klasse G

25 november 2018 10:00

Na acht wedstrijden staat het puntentotaal van vv Baardwijk VR1 op 5 punten. één overwinning, 2 gelijke spelen en 5 verloren wedstrijden was het magere resultaat wat in de stand heeft geleid dat vv Baardwijk VR1 een tiende plaats bezet houdt. Vandaag de wedstrijd tegen Leveroy VR1 die op de zesde plek staat. vv Baardwijk VR1 kampt met nogal wat blessures waardoor een gewijzigde opstelling nodig was. Van vv Baardwijk VR2 werden een aantal speelsters geleend. In aanvang ging het gelijk op waarbij in de 3e minuut Leveroy VR1 een vrije trap knap naar de bovenhoek schoot. Kelsey v Ewijk kon ternauwernood een goal voorkomen door de bal over te stompen. In een gelijk opgaande strijd was het vv Baardwijk VR1 wat in de 18e minuut op voorsprong kwam. Ellen Maas schoot met links op goal. De bal werd licht van richting verandert en de keeper van Leveroy VR1 was kansloos. 1 – 0. Ook Leveroy liet regelmatig zich van hun beste kant zien maar kwam niet tot scoren. Amani Somford van vv Baardwijk VR1 produceerde na een goede aanval nog een lobje maar dat miste de goal op een metertje. Met die stand gingen de teams rusten. De 2e helft kwam Leveroy VR1 feller tevoorschijn en vv Baardwijk VR1 kwam onder druk te staan. In de 51ste minuut moest onder druk uitverdedigd worden waarbij de bal verloren werd en door Leveroy VR1 goed afgerond 1 – 1. vv Baardwijk VR1 liet het er niet bij zitten en kon ook gelukkig een tandje erbij zetten. In de 60ste minuut werd uit een hoekschop een puike kopbal van Chayenna v/d Pol door de keeper van Leveroy VR1 uit de bovenhoek getikt. Het spel werd wel rommelig maar dat ook te maken met het fysieke spel van beide kanten. De wedstrijd stevent af op een 1 – 1 eindstand tot daar in de 92ste minuut door Ellen Maas een afvallende bal, die door Jo anne v Ooijen opzij wordt gelegd, zonder nadenken hard richting het doel geschoten. De bal belandt in het dak van het doel onhoudbaar voor de keeper. 2 – 1. In de 94ste minuut fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Dames van VR2: Yvonne van Bovers, Patrcicia Kokx, Lisa Brouwers en liza Boom bedankt voor het helpen.  Eerstvolgende wedstrijd is op 02-12-2018 thuis tegen SVSSS VR1. Aftrap om 10:00uur.