2 - 2

Rood Wit'62 VR1 (zon)

2e klasse G

28 oktober 2018 10:00

Met een op het laatst nog aangepaste opstelling, dat had alles te maken met een blessure,  werd er toch vol frisse en goede moed door Baardwijk VR1 aan de wedstrijd begonnen.
Het strijdplan was dat ze de punten goed konden gebruiken en dat het vandaag maar moest gebeuren. De uitvoering van dit strijdplan pakte iets anders uit. Tactisch staat en voetbalt Baardwijk VR1 steeds beter. Er sluipt echter elke wedstrijd een nonchalance in het team wat resulteert in slordig spel. Baardwijk VR1 kreeg in minuut 32 dan ook spreekwoordelijk de deksel op hun neus. Rood Wit ’62 VR1 scoorde met een prachtige kopbal de 0 – 1 Wat toen niet geheel onterecht was.
Baardwijk VR1 leek wat meer te focussen maar in echte kansen resulteerde dat niet. Op dat moment besloot Anouk het heft in handen te nemen en trok vanaf eigen helft een sprint met de bal richting de goal van Rood Wit ’62 om vervolgens verwoestend uit te halen. De keeper had geen schijn van kans. Alle speelsters (inclusief die van Baardwijk VR1 ) waren volledig verbouwereerd van de actie. De blijdschap was er niet minder om. 1 – 1 in minuut 40. Met die stand gingen de dames rusten. De tweede helft was van Baardwijk dames VR1  een stuk beter dan in de eerste helft. Er werd gestreden en ook de slordigheden waren minder. Dit kon helaas niet voorkomen dat Rood Wit’62 toch weer in de 49ste minuut op voorsprong kwam. 1 – 2. Baardwijk VR1 liet het er niet bij zitten en trok gezamenlijk ten strijde. In de 60ste minuut werd Amani gewisseld voor Ilse. Na een redelijk goed lopende aanval viel de bal voor de voeten van Jo-Anne die de bal in de 68ste minuut hard tegen de touwen kon schieten. 2 – 2. Vervolgens is er niet meer gescoord maar moest helaas Julia geblesseerd het veld af. Met Nikki als vervangster is het nog wel geprobeerd maar zat er vandaag niet meer in. Met dank aan Ilse van de A jeugd  voor het willen helpen. Volgende week 04-11-2018 gaan we vol goede moed naar Haaren waar de wedstrijd Nemelaar VR1 – vv Baardwijk VR1 om 11:30 zal worden gespeeld.