Ondanks goede wedstrijd maar 1 punt voor vv Baardwijk VR1

Datum

2 december 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag om 10:00 uur werd er afgetrapt voor de thuiswedstrijd tegen SVSSS VR1.  Nog steeds hebben de dames van vv Baardwijk VR1 veel geblesseerden. Gelukkig kon er een beroep worden gedaan op een aantal dames van vv Baardwijk VR2 en een meisje van MO19. De wedstrijd was eenrichtingsverkeer naar het doel van SVSSS VR1. Sporadisch kon SVSSS VR1 eruit komen maar stichtte geen gevaar. Probleem bij vv Baardwijk VR1 is het maken van goals. Goed verzorgd voetbal tot aan de zestien waarna het stopt. Vandaag was heel het team actief en werd ervoor elkaar gewerkt. Geen doelpunten tot de rust. Na rust zijn er wat vooraf afgesproken wissels doorgevoerd. vv Baardwijk VR1 voerde de druk nog maar eens op. Anouk van Herwaarden kwam weer gevaarlijk door en pegelde de bal richting doel. Onderkant lat tikte de bal uit de goal. In de 62ste minuut mocht Kelly van Hassel voor vv Baardwijk VR1 een vrije trap nemen. De bal werd van richting veranderd maar met een katachtige beweging wist de goed keepende keepster van SVSSS VR1 de bal nog te keren. Rond de 68ste minuut kreeg Nikki le Sage nog een goede kans maar miste de bal die nog voor de voeten van Julia Maas kwam. Helaas verdween haar schot naast de goal. In de 71ste minuut breekt SVSSS VR1 uit. Slordig balverlies op het middenveld en achterin van vv Baardwijk VR1 zorgt ervoor dat SVSSS VR1 op voorsprong kan komen. 0 – 1. vv Baardwijk VR1 zet nog meer druk op de verdediging van SVSSS VR1. Het dreigt op een onterechte nederlaag voor de dames van vv Baardwijk uit te draaien als daar in de allerlaatste secondes van de extra tijd na een scrimmage in het doelgebied van SVSSS VR1 Ellen Maas de bal voor de voeten krijgt en deze in de goal schiet. 1 – 1. Direct daarna fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Dames van VR2: Yvonne Bovers, Patrcicia Kokx, Lisa Brouwers en Paola Buijs van de MO19  bedankt voor het helpen.   Volgende week 09-12-2018 gaan we vol goede moed naar Middelbeers waar de wedstrijd Beerse Boys VR1 – vv Baardwijk VR1 om 12:00 zal worden gespeeld.