Datum

27 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

De meesten zijn om 12.00 uur aanwezig om het tweede te zien winnen tegen FC Tilburg, proficiat jongens! We gaan de bespreking in en Emiel hamert erop dat we moeten winnen en scherp moeten zijn. Het belang is groot, TGG 2 punten en Baardwijk 4 punten tot nu toe. We kleden ons om en beginnen de warming-up. Hansie ziet onze jongens bezig en heeft er vertrouwen in. Naar binnen voor de pasjescontrole, elkaar nog een keer oppeppen en dan gezamenlijk naar buiten met het elftal van de week JO10-1. De goed leidende scheidsrechter blaast op zijn fluit en de wedstrijd begint. Baardwijk wil gelijk druk zetten en begint fel. TGG krijgt een corner, Delano kopt de bal weg maar recht in de voeten van een TGG speler. Deze schiet half raak waardoor de bal weer bij een andere TGG speler belandt, deze twijfelt niet en tikt binnen: 0-1. Zes minuten bezig en de eerste domper moeten we al weer verwerken. We geven niet op en vier minuten later legt Nermin af op Rene, deze haalt verwoestend uit en laat het netje bollen: 1-1. We kunnen niet lang genieten want in minuut 11 krijgt TGG een vrije trap. Deze wordt afgelegd en mislukt min of meer. Is het scherpte of domme pech, hij valt weer voor de voeten van een TGG speler en deze tikt weer binnen. Beide ploegen werken keihard, Baardwijk heeft het betere van het spel en TGG probeert waar het kan al tijd te rekken. In minuut 18 een vrije trap van Kevin die de keeper keert. Tom die de man van de wedstrijd wordt steekt de bal op Rene, deze maakt een actie en schiet net naast. We krijgen nog wat kansjes maar het mag niet baten en gaan met een achterstand de rust in. Ravie wordt gewisseld voor Bart die weer terug is uit de Spaanse zon. We beginnen weer fel, Bart stuurt Tom weg en komt 1 op 1 met de keeper. Hansie staat al klaar om te juichen , maar Tom krijgt het niet voor elkaar om te scoren. In minuut 62 legt Bart af op Guus die echter voorlangs schiet. Baardwijk komt gelijk hierna goed weg want in de omschakeling schiet TGG op de paal. In minuut 69 komt er een voorzet, Tom loopt in en wordt aangetikt binnen de zestien; strafschop. Onze specialist Kevin gaat achter de bal staan en schuift hem beheerst binnen: 2-2. Gelijk hierna krijgt Nermin nog een kans, maar ook deze is niet aan ons besteed. In minuut 79 krijgt de rechtsbuiten van TGG de bal aangespeeld, drie man van ons erbij. Niks aan de hand denkt Hansie, hij fopt ze alle drie en legt af: 2-3. Het wordt weer tijd voor een wissel want we willen minimaal een punt. Stormram Roel komt erin voor Marc en kort erna komt Max nog voor Sjors. We blijven drukken en TGG tijd rekken. We gaan er nog voor en in de laatste seconde komt er nog een scherpe voorzet van Tom. We zien stormram Roel inglijden. Yes denkt Hansie en wil juichen, maar nee als een duveltje uit een doosje weet de keeper hem er heel knap uit te tikken. De scheidsrechter fluit af en weer staan we met lege handen. Jongens hard gewerkt en een keer moet het lukken, TGG proficiat.

We willen onze wedstrijd bal sponsor Feestcafé het Hart van Drunen en het Honderd Bunderbos bedanken. Natuurlijk ook onze trouwe supporters, houd hoop! Dat doet Hansie ook.

Zoals een gezegde van Hansie luidt: “Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”