9 - 0

Be Ready VR1

3e klasse D

13 oktober 2019 10:00

Om 10:00 uur werd er afgetrapt aan de Akkerlaan voor de wedstrijd vv Baardwijk VR1 tegen de nummer laatst van dit moment Be Ready VR1. In de beker hebben de dames daar met 9 – 1 van gewonnen. Het verschil tussen de huidige nummer 1 en Be Ready VR1 is op het veld direct zichtbaar. Bij de dames van vv Baardwijk VR1 zit veel meer voetbal in. Toch duurt het nog tot de 10e minuut voordar dit zich laat uitbetalen. Een mooie aanval wordt door Julia op waarde geschat en schiet de bal netjes binnen. 1 – 0. Door hard werken en soms met fysiek er stevig in te gaan kan Be Ready de aanvalsdrift van vv Baardwijk VR1 tegenhouden. Tot de 32e minuut Sanne wordt vrijgespeeld die de bal onberispelijk binnen schiet. Op het randje van de rust komt Ellen mee op en laat een afstandsschot los. De keeper reikt maar kan er niet bij. Met 3 – 0 gaan de dames naar de thee. De 2e helft begint gelukkig voor de dames van vv Baardwijk VR1 net zo fel als de eerste helft. In de 50ste minuut bedacht Jo-Anne ook maar eens een afstandsschot los te laten. Ook deze vliegt er buiten het bereik van de keeper in. Be Ready VR1 heeft in de 1e helft veel krachten verspeeld en vv Baardwijk VR1 ziet het profijt van het schieten van net buiten de 16. Ellen schiet opnieuw van afstand en deze stuitert net voor de keeper waardoor deze maar half kan worden tegengehouden en alsnog in de goal verdwijnt. 5 – 0. Vanuit een corner die Jo-Anne neemt in de 63ste minuut vliegt de bal er via een eigen speler in. 6 – 0. Vervolgens wordt Paola gewisseld voor Indy en komt even later Caroline de moegestreden Julia vervangen. De motor wordt weer aangezet en Caroline wordt de diepte in gestuurd. Binnen de 16 wordt ze onrechtmatig van de bal gezet en het gevolg is een strafschop. Deze wordt onberispelijk door Kelly v H binnengeschoten. De rechtsback Anouk van vv Baardwijk VR1 heeft al heel de wedstrijd zitten broeden om ook eens uit te halen. Na een van haar befaamde rushes naar voren is het dan zover, de bal ligt perfect en ze trapt hem van nog een behoorlijke afstand hoog in de goal 8 – 0. Aan het einde van de wedstrijd gaat Ellen als laatste man nog maar eens mee naar voren. Opnieuw haalt ze van ver uit en deze bal vliegt prachtig in de kruising. Een wissel is het gevolg. Kelly T komt het veld in. Naar maar liefst 1 aanraking van de bal door Kelly fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Einduitslag 9 – 0.
Indy en Paola bedankt voor het willen meehepen. Eerstvolgende bekerwedstrijd is op 20 oktober thuis tegen Bavel VR2. Aftrap is om 10:00uur.