vv Baardwijk VR 1 boekt verdiende overwinning

0 - 5

Baardwijk VR1 (zon)

3e klasse D

27 oktober 2019 10:00

Zondag 27 oktober stonden de dames van vv Baardwijk VR1 om 10:00uur op het veld voor de wedstrijd tegen sc Welberg VR1. Deze club staat op een 6e plaats met dan 4 gespeeld en 6 punten. De wedstrijd begint en vanaf het begin is te zien dat de dames van vv Baardwijk niet voor niets vroeg zijn opgestaan. Met direct druk op de bal en goed combinatievoetbal kan de eerste goal niet lang uitblijven. Na 6 minuten is er een mooie aanval over links waarbij de bal wordt voorgezet en bij Sanne terecht komt die de bal tegendraads links de hoek binnenschiet. 0 – 1. Vv Baardwijk VR1 blijft de druk erop houden en heeft daarmee ook het meeste balbezit. Na een overtreding mag Kelly van net buiten het strafschopgebied een vrije trap nemen die uit elkaar spat op de paal. Na 25 minuten is er een spaarzame uitbraak van sc Welberg VR1. De bal wordt binnenkant paal geschoten maar rolt voor de goal langs waarna deze kan worden weggewerkt. Een wake up call voor de dames dat ze de kansen moeten afmaken. Prompt gebeurt dat dan ook in de volgende minuut. Indy laat een verwoestend schot los wat onhoudbaar voor de keeper hoog in de kruising vliegt. 0 – 2. Met deze stand wordt de rust bereikt. Na rust gaat het op dezelfde manier verder. Er wordt goed druk gezet en na 5 minuten in de 2e helft heeft dit als resultaat dat ook Kelly T weer een doelpuntje meepakt. 0 – 3. Sc Welberg VR1 komt er voetballend niet meer aan te pas. Na 56 minuten is het opnieuw Indy die haar 2e doelpunt maakt. 0 – 4. In de 65ste minuut van de wedstrijd worden er wat wissels doorgevoerd. Sanne en Julia verlaten het veld en voor hen komen Paola en Lonneke. De complete voorhoede vv Baardwijk VR1 is nu MO19. In de 70ste minuut komt ook nog de 0 – 5 op het scorebord middels een aanval volledig uitgevoerd door de dames van MO 19. Voor de laatste 10 minuten worden Amani en Bianca nog gebracht voor Kelly T en Indy. De wedstrijd wordt zonder problemen verder uitgespeeld.
Indy, Paola en Lonneke bedankt voor het willen meehepen. Eerstvolgende wedstrijd is op 3 november thuis tegen Madese boys VR1. Aftrap is om 10:00uur.