Teisterbanders VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 2e klasse F

3 april 2016 10:00

Foto's van de Wedstrijd

Zondag stond de wedstrijd tegen Teisterbanders uit Kerk-Avezaath op het programma,de ploeg met net zoveel punten als Baardwijk,maar met een iets beter doelsaldo. Om 10 uur werd er begonnen aan de wedstrijd,en na wat voorzichtig aftasten was het Baardwijk dat het heft in handen nam. Er werd goed gespeeld en vroeg gestoord waar Teisterbanders weinig antwoord op had. Het veldoverwicht leverde echter nog geen erg goede kansen op.In de twintigste minuut kreeg Baardwijk een tegenslag te verwerken. De zeer goed spelende gelegenheids linksback Sanne kwam ongelukkig terecht op haar schouder,en moest worden vervangen door haar zus Liza.Na een klein half uur was het dan toch raak voor Baardwijk. Een hoge voorzet kwam na een duel voor de voeten van Esma,die de bal hard in het dak van het doel schoot. Een terechte voorsprong. Na nog twee gemiste kansen van Baardwijk werd de rust ingegaan met een terechte 1-0 voorsprong.De tweede helft werd begonnen met Ilona voor Patricia. Binnen 5 minuten kreeg Baardwijk via Ilona en Daisy 3 goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien,dit werd echter nagelaten waardoor Teisterbanders terug kon komen in de wedstrijd.Baardwijk moest achteruit,maar door keihard te blijven werken,en met wat geluk bleven ze overeind. Teisterbanders kwam niet meer tot grote kansen,de enige grote kans werd door Youri prima verdedigd en onschadelijk gemaakt. Na 93 minuten was het afgelopen,weer 3 punten erbij.We staan inmiddels op 33  punten en de derde plaats. Volgende week naar de nummer 2 op de ranglijst 't Goy,misschien kunnen we nog een plekje stijgen. Het seizoen kan inmiddels niet meer stuk. Wederom het massaal aanwezige publiek weer bedankt voor jullie aanwezigheid,altijd weer leuk dat jullie er zijn. Ook wil ik bij deze Dion Couwenberg bedanken voor het sponseren van 15 nieuwe trainingsballen,we kunnen weer vooruit de komende tijd. Grote klasse.