Lageweg 8
4944AR
RAAMSDONK
tel. 0162-513466

Zondag 2 oktober 2022 speelde Baardwijk de uitwedstrijd in Raamsdonk tegen de plaatselijke voetbalvereniging.
Beide teams verloren de eerste competitiewedstrijd, Baardwijk thuis tegen Berkdijk met 0-1 en Raamsdonk in Tilburg tegen WSJ met 5-3.

Baardwijk’s selectie was er op gebrand om de eerste overwinning in de 4e klasse D te behalen en de trainers Nigel Branderhorst (Baardwijk) en Louis Roovers (Raamsdonk) stelden de beste 11 spelers op. Scheidsrechter Franke floot om 14:30 uur voor de eerste maal deze wedstrijd. Baardwijk keek reeds in de 6e minuut tegen een achterstand aan door een benutte penalty. 1-0

Naarmate de wedstrijd vorderde kregen beide teams kansjes en maar werden de duels in de wedstrijd steeds pittiger. In de 28e minuut scoorde Janik Coenen de gelijkmaker voor Baardwijk. In de 35e minuut kreeg ook Baardwijk een penalty. Aanvoerder Delano Boezer benutte de penalty en Baardwijk kwam op een 1-2 voorsprong. In de 40e minuut scoorde Sjors Mandemakers de 1-3 door bij de 2e paal in de scrimmage de bal in het doel te schieten. Na de voorsprong voor Baardwijk liepen in de 43e minuut de gemoederen hoog op en besloot scheidsrechter Franke een afkoelingsperiode in te lassen. Het publiek dacht dat de scheidsrechter voor de rust fluite, maar na een afkoelingsperiode van meer dan 10 minuten, werden er nog 4 minuten gespeeld tot de rust. Ruststand 1-3

Na een kwartier rusten stonden beide teams op het veld, Baardwijk kwam het felst uit de kleedkamer en Kay Kemmeren besliste de wedstrijd door in 3 minuten 1-4 en 1-5 te scoren.
In de 57e minuut scoorde Raamsdonk 2-5 en nadat een nieuwe afkoelingsperiode dreigde, scoorde Delano Boezer ook zijn 2e doelpunt van de wedstrijd in de 68e minuut. Stand 2-6
Raamsdonk scoorde in de 80e minuut de 3-6 maar kon geen vuist meer maken op meer doelpunten. Baardwijk had nog enkele kansen om de score hoger uit te laten vallen, maar Raamsdonk’s keeper lag in de weg of het vizier van de aanvallers stond niet meer op scherp.

Job Klerx bepaalde de eindstand op 3-7 door in de 90e minuut te scoren. Eindstand 3-7

Opstelling Baardwijk:

Bart van Heesch, Janik Coenen (Jorn Jagers), Boy Sleenhoff,  Rick van de Pas, Job Klerx, Joep Fitters (Mike van den Heuvel), Sjors Lombarts (Noah Lombarts), Bob Lommers, Kay Kemmeren (Kyle van der Mierden), Delano Boezer (C), Sjors Mandemakers.

Reservekeeper Pjotr Moonen fungeerde als assistent-scheidsrechter.

Zondag 9 oktober 2022 speelt Baardwijk de thuiswedstrijd tegen WSJ uit Tilburg. Aanvang van de wedstrijd is 14:00 uur, de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter van den Wildenberg.

Na de wedstrijd wordt in de kantine het Oktoberfest weekend afgesloten.