tel. 040-2542370

De wedstrijd begint om 11.30 uur.
Onze aanvoerdster deze wedstrijd is Jesley 💪
We hebben vandaag 2 spelers die afwezig zijn dus maar 1 wissel !!

Vandaag staat de laatste wedstrijd gepland van dit seizoen… We spelen tegen de nr 3 in de competitie dus het is weer een pittige wedstrijd 💪 Het is vandaag mooi weer dus mouwen omhoog en gaan voor een mooie wedstrijd meiden ⚽️⚽️

De wedstrijd begint en we zien 2 gemotiveerde meiden teams tegen over elkaar staan… we spelen lekker naar elkaar over en hebben mooi balbezit… maar verder als het middenveld komen zit er nog niet in want dan staat de verdediging al klaar bij de tegenpartij… ook andersom staat de Baardwijkse verdediging goed op te letten want als de bal toch iets meer naar onze keepster neigt te gaan zorgen we ervoor dat dat niet gebeurd…

En dan breekt er een spits door ons middenveld heen en is er even een mis communicatie tussen de Baardwijkse verdedigers en kan de spits vrijuit schieten op doel… En dan is daar na 6 minuten de  1-0🥅….
Nou even alle speelsters weer terug op positie en nu zijn wij aan de beurt meiden 💪💪
Het zijn 2 gewaagde teams aan elkaar dus de strijd is nog niet opgegeven en zeker niet zo vroeg in de wedstrijd !!!
De meiden van RKVVO zijn nog zo blij met hun doelpunt dat ze even niet opletten en daar maken wij gretig gebruik van… onze spits breekt door en neemt een sprintje  met de bal en daar staan keeper en spits tegen over elkaar….
Onze spits schiet en daar is ons doelpunt 1-1 🥅🎉
Oke en dat binnen 2 minuten na de eerste goal van de tegenstander💪 dit geeft zekerheid!!!
De meiden blijven vechten om naar voren te komen maar het is erg moeilijk… en dan is daar weer een kans voor RKVVO … maar onze keepster staat goed op te letten en houd de bal uit het net!!! Mooie redding 👌

Het wordt steeds feller en het overspel tussen de spitsen van Baardwijk is goed alleen ze rollen niet in het net… of er naast of er over heen… mooie kansen … En dan ontstaat er weer een kans voor RKVVO en onze keepster komt uit maar mist de bal… de bal rolt richting doel maar daar is onze verdediger die dit ziet gebeuren en zorgt dat de bal ver naar voren wordt geschoten … goed opgelet en daar door dus geen doelpunt!
Er worden mooie corners geschoten door RKVVO maar ook die willen er (gelukkig) niet in dus de stand blijft 1-1…

Dan is het rust en gaan we de kleedkamer in.. even drinken want het is echt warm … de meiden zijn echt op… ze werken hard…

Na de rust zien we weer een sterk Baardwijkse meiden team staan en zijn we trots op elkaar dat het zo goed gaat… nu nog “ even” de tweede helft afmaken en hopen op een doelpunten erbij… het zou verdiend zijn toch?
Er is over en weer balbezit en er ontstaan opnieuw kansen voor beide teams… maar onze keepster is goed wakker en heeft heel veel ballen… jammer voor de tegenstander maar wij zijn er blij mee.. er zijn veel corners voor RKVVO en die zijn best gevaarlijk af en toe… daar is weer een corner en de keepster van Baardwijk springt maar mist de bal net….
Maar daar staat een middenvelder van onze meiden die nu goed heeft gezien dat zij nu even die bal weg moet schieten en ook dat lukt dus weer geen doelpunt 💪
Dan is daar onze spits weer die netjes langs de zijlijn alle tegenstanders voorbij gaat en mooi overspeelt naar haar medespits… helaas gaat die naast… maar we hebben nu de smaak te pakken en gaan door… na een aantal verdedigers van RKVVO uitgespeeld te hebben is het keepster tegen spits van ons… dit kan een doelpunt worden… helaas die gaat erover heen… wat een gemiste kans wat jammer… Nog maar een keertje via de zijlijn en dan maar zelf proberen… maar de keepster van RKVVO heeft de bal… het is nu echt even spannend!!! Kom meiden we verdienen het… maar RKVVO wordt ook feller… ze coachen bij RKVVO erg goed naar elkaar en dat helpt hun in het spel..
Het is de eerste 20 minuten na rust over en weer en er hangt een doelpunt in de lucht… maar waar?
Daar is weer een corner voor RKVVO en die is super netjes geschoten… onze keepster springt en komt erg hard tegen de doelpaal aan met haar rug en helaas is daar ook een doelpunt…2-1🥅 … Onze keepster blijft geblesseerd liggen op de grond en dat ziet er niet zo best uit… met nog 7 minuten te gaan hopen we dat ze het nog even volhoud… En ze probeert het gelukkig!!! De verdedigers helpen haar waar het kan en dat is team sport!!!
Daar is nog 1 hele grote kans voor onze spits om een doelpunt te maken maar de fut is eruit… we kunnen niet meer… we hebben alles gegeven wat we konden… Daar is het fluitsignaal 2-1 ⚽️🥅

Onze laatste wedstrijd verloren maar erg goed gevoetbald…

Zo eindigen we deze competitie als 5 e in de competitie ….