Spoordijk 30
5018GH
TILBURG
tel. 013-5422400

Een vroege wedstrijd vandaag. We spelen om 9.30 in Tilburg dus vroeg uit bed 💪⚽️

Er zijn 2 geblesseerde spelers die niet mee kunnen doen vandaag.
Onze aanvoerdster deze wedstrijd is Kaylee 💪

De wedstrijd begint en gelijk is daar een zeer actief gemotiveerd team FC Tilburg weg met de bal… Richting onze keepster maar daar is de verdediging en die haalt het schot weg uit de voeten van de spits.
We zien gelijk dat de verdediging van Baardwijk heel erg moet opletten achterin…

Er zijn een aantal hele mooie overpasen vanuit FC Tilburg maar toch net voor ze ons doel kunnen bereiken is Baardwijk daar en kunnen ze hun schot niet afmaken.

Na een aantal corners voor FC Tilburg waar we ook wel eens goed weg komen of dankzij onze oplettende keepster Melissa de bal goed uit het doel wordt gehouden komt daar een bal vanuit het middenveld… De spits van FC Tilburg is goed op weg en heeft goede snelheid maar daar ziet onze vlagger dat het buitenspel is… de scheidsrechter laat doorspelen en daar is het doelpunt van FC Tilburg 1-0🥅
Maar het was toch buitenspel? De scheidsrechter loopt naar de vlagger van ons en spreekt het een en ander door en vind toch dat het doelpunt telt⚽️ dus de stand is nu 1-0 voor FC Tilburg.
Kort na dit doelpunt is het rust…

Het is te ver om naar de kleedkamer te gaan dus ze krijgen de peptalk van de trainer in de duke-out… het team van Baardwijk is erg boos / teleurgesteld dat de scheidsrechter heeft besloten om het doelpunt te tellen… de trainer kan positief praten / coachen wat hij wil maar het komt niet binnen bij onze meiden 😔
Voor ze het veld op gaan krijgen ze de opdracht om positief te blijven en dat het nu onze beurt is om te scoren…

De rust is voorbij en we gaan er gelijk fel in… de wil om te winnen is er in ieder geval zeker maar de teleurstelling bij de spelers is er ook nog van de eerste helft. We krijgen een aantal corners die goed genomen worden maar net niet lekker bij de spitsen komen dus waar ook geen echte kansen ontstaan… dan een aantal mooie ingooien. Ook met het ingooien is niks mis maar de verdediging van FC Tilburg is ook alert want die hebben de winst tot nu toe en die willen ze niet kwijt… Er ontstaan wat opstootjes in het veld tussen spelers van FC Tilburg en Baardwijk en dat is niet echt een positieve bijdrage aan de wedstrijd… En dan is daar een mooie pase naar voren die goed in de voeten komt van Saar.. ze speelt een aantal verdedigers uit van FC Tilburg en staat 1 op 1 tegen de keepster… dit is haar kans. Ze scoort de 1-1🥅🎉

Opletten nu Baardwijk.. FC Tilburg wil graag winnen… de tweede helft is de bal veel aan de kant van FC Tilburg dus Melissa heeft hard te werken… we komen zelfs nog 2 x goed weg omdat de ene bal over het doel wordt geschopt en de andere bal op de paal komt… Het onderlinge sfeertje is niet echt positief en dat voel je heel sterk… misschien ook een punt om aan te werken… met negativiteit kom je nergens… De laatste 10 minuten gaat het erg op en neer op het veld… maar echte kansen ontstaan er niet meer… En dan is daar het fluitsignaal… Einde wedstrijd 1-1 🥅