Akkerlaan 2
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-343927

Onze “overburen” (WSC) komen op bezoek en dat is altijd een spannende wedstrijd… heel veel meiden kennen elkaar onderling en sommige zijn zelfs oud spelers van Baardwijk… we hebben er zin in… Er zijn 3 spelers die niet kunnen meedoen bij Baardwijk en dat betekend geen wissels voor onze meiden💪

Het wordt dus een wedstrijd met alles geven wat je kan en door blijven gaan zonder te stoppen!!!

De wedstrijd begint om 11.00 uur en onze aanvoerdster is Jessie deze wedstrijd💪

De wedstrijd begint en we gaan goed tegen elkaar op… we zijn gewaagd aan elkaar en dat is leuk om te zien… er ontstaan in de eerste minuten gelijk kansen voor WSC waardoor Baardwijk scherp moet blijven… er is een ingooi bij WSC en vanuit de ingooi komen ze heel dicht bij de goal…. Maar wij hebben Melissa als keepster en die is vandaag in topvorm! Een goede redding dus geen doelpunt.

Ze blijven toch terug komen en hun spits is klein maar oh zo snel..

WSC krijgt een corner en die wordt erg mooi ingeschoten daar had Melissa geen schijn van kans… 0-1 WSC 🥅

Oke opletten dus Baardwijk.. niet teveel corners laten nemen bij WSC want die zijn zeer gevaarlijk zien we wel… dan ontstaat er een opening bij Baardwijk en is het de spits van Baardwijk tegen de keepster van WSC… helaas die gaat naast… maar goed wij kunnen dus ook gevaarlijk zijn!! Het spel gaat heen en weer en dan krijgt WSC kansen en dan Baardwijk maar tot nu toe gaan ze er bij beide teams niet in… wat een wedstrijd!!! Erg leuk om te zien👊

WSC krijgt weer een corner en we weten dat wordt opletten!!! Wat een goede redding van Melissa weer… deze corner gaat er NIET in! Wij krijgen nu ook weer een kans maar de spits van Baardwijk maakt het net niet af.. jammer En dan komt Saar vanuit het niks met de bal naar voren richting keepster en ze haalt uit… wat een schot!!! Maaaaaar op de lat!!!! Wat jammer deze was zo verdiend… Net voor de rust krijgt WSC toch weer een corner… nou kom op net als net meiden… helaas deze corner wordt erg mooi ingekopt door WSC… 0-2 🥅

Net na dit doelpunt is het rust.

Onze meiden gaan naar de kleedkamer met de trainers en er wordt wat veranderd aan de posities van sommige meiden … kijken of deze techniek iets kan veranderen in de wedstrijd… De tweede helft begint en Baardwijk is sterk… we hebben balbezit en geven dat niet zomaar weg.. na 8 minuten is daar de kans voor Renske ze speelt 2 verdedigers van WSC uit en gaat op het doel af… en ja die bal zit er heel mooi in … het is 1-2🥅

Maar WSC laat dat niet zomaar gebeuren en gaan er vol tegen aan met als gevolg dat er na 2 minuten ook door hun weer gescoord wordt 1-3🥅

De bal wordt weer vanuit het midden geschoten en daar is WSC weer… en recht op het doel af… binnen een minuut scoren ze weer😱 het is 1-4 voor WSC🥅

Oke we gaan er weer voor Baardwijk deze opstelling gaat een stuk beter als de eerste helft dus we doen het weer net als net… Saar breekt door de verdediging van WSC en gaat recht op de keepster af… de keepster houd de bal tegen maar kaatst de bal terug het veld in… daar staat Jesley en krijgt de bal in haar bezit… ze kijkt naar Saar en geeft een mooie pase naar Saar… Saar krijgt een tweede kans en maakt het nu mooi af… binnen 1 minuut is daar het doelpunt voor Baardwijk de 2-4🥅

Wat zijn ze gewaagd aan elkaar zeg dit is alles behalve een saaie wedstrijd en zo spannend!!!

We hoeven het niet te verliezen maar we moeten blijven werken en niet opgeven… sommige meiden gaan nu echt vermoeid raken dat zie je maar we hebben geen keus….geen wissels dus door… WSC blijft gaan en spelen mooi over na elkaar … we verdedigen waar we kunnen en proberen balbezit te krijgen maar WSC wint het nu echt in de duels op snelheid en conditie … dat betekend dat we de bal meer kwijt raken en daar maakt WSC gretig gebruik van..

En daar is weer een corner voor WSC… heel mooi genomen en weer netjes afgemaakt door de spits van WSC… 2-5🥅

Oke alles op verdediging nu meiden we zijn moe gestreden maar we blijven gaan met alles wat we in ons hebben… wat een power hebben die meiden van Baardwijk en wat laten ze dat zien vandaag!!! Toppertjes 👊💪👊💪

De tweede helft hebben we meer balbezit als de eerste helft en die verandering van positie heeft goed gedaan maar zonder wissels op dit niveau is zwaar en erg pittig!!!

WSC blijft het proberen maar krijgt weinig kansen meer van Baardwijk.

Vanuit het middenveld bij WSC zijn ze heel sterk en daar gaan ze… vanuit het middenveld spelen ze hun spits aan en die heeft een prachtig doelpunt 2-6🥅

Ook WSC raakt vermoeid en schiet vaak naast het doel (wat wij niet erg vinden😉) maar de beide teams raken echt uitgeblust!!

De laatste 8 minuten spelen beiden teams over na elkaar maar ontstaan er geen kansen meer … En daar is het fluitsignaal van de scheidsrechter … Eindstand 2-6🥅🥅🥅

Gevochten… goed gevoetbald… positief gebleven…. EN ZEKER NIET OPGEGEVEN!!!!!

Verloren vandaag maar weer veel geleerd en daar kunnen we ook iets mee…op naar volgende week ⚽️ trots op jullie Baardwijk ⚽️