Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag gaan we naar “de overkant” om onze wedstrijd te spelen… sommige meiden kennen elkaar en dat kan het wel eens moeilijk maken om tegen over elkaar te staan in het veld ⚽️ Het blijft altijd een wedstrijd met de nodige spanning en zoals ze wel is zeggen: een echte Derby⚽️

We zijn compleet met ons team en de aanvoerdster deze wedstrijd is Faiya 💪
De wedstrijd begint om 8.30 uur.

We beginnen de wedstrijd en zien gelijk dat beide teams willen laten zien wat ze kunnen.. toch is het overspelen van de bal naar elkaar bij WSC beter als bij Baardwijk ..
Maar we blijven er voor gaan om balbezit te krijgen en laten ons niet weg zetten.
We schieten om en om op goal alleen om te laten zien dat we ervoor willen gaan.. ze gaan naast of zijn te hoog of de keepster heeft de bal dus nog niks gevaarlijks aan beide kanten…

Dan is er een spits die door kan breken en schiet… er zit een speler van Baardwijk tussen en die blokkeert met de achterkant van haar lichaam de bal… maar de scheidsrechter heeft iets anders gezien want die vind dat er hands gemaakt is… Ze legt de bal op de middenstip en geeft WSC een penalty… De spits van WSC knalt de bal er kei hard in… helaas hier kon onze keepster niks aan doen… 1-0🥅⚽️
Na een kwartier staan we nu dus achter met 1-0….

We zijn uit het veld geslagen omdat we het niet terecht vinden wat er gebeurd is maar ook omdat we nu achter staan…
We zijn het even kwijt in het team en dat ziet WSC ook… en jahoor daar maken ze gebruik van en binnen 2 minuten is daar de        2-0🥅⚽️
Kom meiden de schouders eronder en we gaan er weer voor… maar helaas zien we dat niet op het veld. We worden voorzichtiger en afwachtender als eerst… dit moet je niet doen tegen een elftal wat boven aan staat want die gaan nu vol gas door… WSC hebben 2 hele snelle spitsen en als die eenmaal de bal hebben dan zijn ze zo weg… De laatste 10 minuten van de eerste helft scoren de meiden van WSC er nog 3 doelpunten bij 😱
Dit betekend dat we met 5-0 de rust ingaan…

De meiden gaan de kleedkamer in en spreken daar door wat er moet veranderen… kijken of onze trainer iets kan doen aan het spel van onze Baardwijkse meiden💪

Na de rust zien we dat er wat wisselingen zijn toegepast in de opstelling en we hopen dat dit gaat werken… de wedstrijd begint weer na rust… In de eerste minuut na rust gaat de snelle spits van WSC recht op de keepster van Baardwijk af en scoort gelijk de 6-0🥅⚽️
Whoo dat is wel erg snel!!!!
We proberen wat we kunnen maar WSC is sterker als ons en dat is erg moeilijk om te moeten accepteren… de Baardwijjse meiden blijven proberen om het WSC moeilijk te maken en soms lukt dat ook en wordt er een aanval geblokt en is dat een redding… bij beide teams is het erg uitkijken dat de handen langs het lichaam blijven anders maak je kans op hands en dat is niet wat je wilt… helaas heeft de scheidsrechter nog een keer hands gezien bij Baardwijk en daar krijgt WSC weer een vrije trap voor. Maar deze vrije trap levert geen doelpunt op voor WSC… In de laatste 10 minuten van de tweede helft maken de meiden van WSC nog 2 doelpunten 🥅⚽️
Dit betekend dat het inmiddels 8-0 is en dat de Baardwijkse meiden blij zijn als deze wedstrijd voorbij is… en eindelijk is daar het fluitsignaal van de scheidsrechter : Einde wedstrijd!
De eindstand is 8-0 ⚽️🥅

De conclusie die we kunnen trekken is dat WSC een heel sterk team heeft wat al jaren met elkaar voetbalt in de hoofdklasse en dat ze terecht gewonnen hebben… De Baardwijkse meiden zijn teleurgesteld maar gaan met de verbeterpunten aan de gang… Soms heb je dit nodig om sterker te worden en daar gaan we aan werken… Tot volgende week ⚽️⚽️