Mannen, 2, Groep 12 01

27 augustus 2016 17:00

Zaterdag 27-8-2016

Boeimeer 6 - Baardwijk zat2

Vandaag begon voor het zaterdagelftal het seizoen weer, we hadden ons weer ingeschreven voor de bekerwedstrijden wat voor ons vooral gezien word als een paar leuke oefenpotjes.

Op weg naar Boeimeer met 13 spelers waarvan 3 gastspelers ( bedankt daar voor jongens) mochten we op deze warme zaterdagmiddag aantreden tegen Boeimeer, een tegenstander die met iets andere intensies over deze wedstrijd dacht, waar onze gedachten al bij de derde helft op het terras waren begon onze tegenstander bloedfanatiek aan deze wedstrijd. Wat resulteerde dat ze binnen 20 minuten al met 5-0 voorstonden. Na de drinkpauze die echt wel nodig was, wilde we dan toch wel gaan proberen om het onze tegenstander iets moeilijker te gaan maken, en misschien gaan proberen om hun keeper ook aan het werk te zien, resultaat: 2 schoten richting het doel van Boeimeer , en tegenstander gaat met 8-0 de rust in.
Met een nieuwe keeper en een aantal wissels van posities begonnen we aan de 2de helft met als doel om toch te proberen om een keer te gaan scoren.
Boeimeer begon weer hetzelfde aan de 2de helft net zoals aan de eerste, bloedfanatiek en met harde en gemene tackels alsof het nog 0-0 stond en er nog niks beslist was. Ze scoorde nog wel 2x maar de kansen werden minder, en hun spel begon zich meer tegen ons te richten, raar als je toch al met 10-0 voor staat. Nadat bij Boeimeer de grensrechter was verdwenen en Nick daardoor iets over het randje ging staan. Kwam er een mooie pass op Nick die op randje buitenspel alleen op de keeper van Boeimeer af kon gaan en die zijn enigste bal op goal ook nog door liet gaan. 10-1 daar was dus toch ons doelpunt. Hierna was het wel klaar Boeimeer werd er niet gezelliger op. Scoorde ook nog maar 1x. En wij waren blij dat we konden gaan douchen. En aan de julpiler konden.
Volgende week gilze thuis hoop dat we dan wel compleet zijn.