Vrouwen zondag, VR1, 2e klasse F

5 maart 2017 14:00

Scheidsrechter

Lamers, A.J.

Zondag stond de wedstrijd tegen koploper SEP uit Delft op het programma. Thuis was deze wedstrijd geeindigd in 1-1. Met de straffe wind en de regen in de rug begonnen we om 2 uur aan de wedstrijd. Binnen 15 minuten was het eigenlijk al gespeeld. SEP kwam snel op een 2-0 voorsprong, verzuimde een penalty te verzilveren, maar bleef de gehele wedstrijd de bovenliggende party. Baardwijk kwam maar sporadisch onder de druk uit, al werd de rust nog wel bereikt met een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Dit zou misschien nog perspectief opleveren voor Baardwijk. Met een verse spits voor Patricia werd er begonnen aan de tweede helft. SEP liet er echter geen twijfel over bestaan wie vandaag de baas was. Vlot combinerend werd de stand opgevoerd, na 20 minuten was het al 5-0. Baardwijk kreeg bij een van weinige keren dat het in de buurt kwam bij het doel van de thuisploeg een strafschop, deze werd echter gemist door Nikki leSage waardoor we niet tot scoren kwamen. SEP maakte er nog 6-0 van, gelukkig voor Baardwijk namen ze daarna gas terug. Na 90 minuten floot de zeer goed leidende scheidsrechter voor het eind, met een terechte en dik verdiende overwinning voor de koploper. Er zat vandaag helaas niet meer in, snel vergeten en op naar volgende week, thuis tegen OJC Rosmalen om 10 uur, waar we weer gaan proberen om punten te pakken. Bij deze wil ik namens de hele ploeg Julia en Kelsey welkom heten, fijn dat jullie ons komen versterken. Ook is er goed nieuws uit de ziekenboeg, Audrey en Ilona gaan vanaf volgende week weer minuten maken, hopelijk laten we alle ellende en tegenslagen nu achter ons, en gaan we proberen om uit de degradatie zone te raken. We blijven erin geloven.

Zondag 12 maart 2017, aanvang 10:00 uur, Baardwijk VR1 - OJC Rosmalen VR1 op sportpark Olympia.