5 - 0

Madese Boys VR1

Vrouwen, VR1, 3e klasse D

8 oktober 2017 10:00

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd op het programma tegen het nog puntloze Madese Boys Vr1. Vanaf de aftrap was het al vrij snel duidelijk dat Baardwijk een maatje te groot was voor de gasten uit Made. Baardwijk kreeg kans op kans in het eerste half uur, na 26 minuten was het al 3-0 door doelpunten van Caroline(2x), en Inge. Dit was zeker niet geflatteerd, met iets meer scherpte voor het doel van Madese Boys had het ook al 5 of 6 nul kunnen of misschien wel moeten zijn. Baardwijk nam daarna wat gas terug waardoor de gasten wat beter in de wedstrijd kwamen. Madese Boys kreeg enkele kansjes, deze werden echter door Kelsey onschadelijk gemaakt. Ruststand 3-0 voor de thuisploeg. De tweede helft werd begonnen met dezelfde ploeg, we waren maar met 11 speelsters, en Baardwijk ging verder met aanvallen en zoeken naar meer doelpunten. Ondanks de vele kansen, zeker 10 zeer grote, kwam de thuisploeg niet verder dan doelpunten van Caroline en Inge, die allebei nog een keer het net wisten te vinden. Met iets meer geluk en scherpte waren de dubbele cijfers mogelijk geweest, helaas bleef de teller steken op 5-0. Dit mag echter de pret niet drukken, het gaat boven verwachting goed. We zijn minimaal voor 1 week koploper, ook wel een lekker gevoel na het verloren afgelopen seizoen. Volgende week gaat de verre reis naar het mooie Kloosterzand, waar we de wedstrijd gaan spelen tegen de nummer 2, Hontenisse, en we weer gaan proberen de stijgende lijn vast te houden.