3 - 1

Baardwijk VR1

Vrouwen, VR1, 3e klasse D

25 maart 2018 12:00

Zondagmorgen 10:45 verzamelen om de voorbespreking te doen. Een beperkt aantal speelsters waren present . de rest ging rechtstreeks naar Kaatsheuvel. Een aantal speelsters zijn geblesseerd of verhinderd. Nadat alle 11 speelsters bij Desk waren kon de opwarming beginnen. De leider is nog een keer op en neer gereden omdat we de ballen waren vergeten. Door het aantal speelsters  hadden we geen wissels die dan ook uit vrouwen 2  voor de 2e helft vanuit Elshout werden ingevlogen. De start van de wedstrijd was redelijk gelijkwaardig met een minimaal aantal kansen. Later in de 2e helft vonden de dames van Desk meer de combinatie en werd Baardwijk een paar keer overlopen. Gelukkig kwamen daarop dat moment  geen goals uit. In de 43ste minuut konden de dames va Baardwijk het echter niet meer tegenhouden.  1-0 voor Desk. Uit een scrimmage valt ook de 2-0 nog in de 45ste minuut. Een domper voor Baardwijk. In de rust nieuw afspraken gemaakt en vol goede moed de 2e helft in. Door goed druk te zetten op de speelsters van Desk veroverde Baardwijk de bal en kon Caroline de 2-1 binnenschuiven. Gaandeweg de 2e helft de verse troepen ingebracht zowel bij Desk als bij Baardwijk. Ondanks hard werken konden de dames van Baardwijk de gelijkmaker niet realiseren. Desk daarin tegen kon met een frommelgoal nog wel de 3-1 neerzetten. Dit seizoen blijkt Desk een angstgegner.