Baardwijk VR1 gelukkigste in spannende wedstrijd.

2 - 1

Terneuzen VR1 (zon)

Vrouwen, VR1, 3e klasse D

22 april 2018 10:00

Zondag stond de thuiswedstrijd tegen Terneuzen VR1 op het programma, een wedstrijd die bepalend is voor het bijblijven in de top 3, of voorlopig afhaken in deze strijd. Op een zonovergoten sportpark werd er om 10 uur begonnen aan de wedstrijd. De thuisploeg nam gelijk de regie in handen, en begon voortvarend aan de wedstrijd. Er werd gelijk druk gezet, wat resulteerde in enkele mooie aanvallen en wat halve kansjes. Na 6 minuten was het al raak. Een afgemeten voorzet vanaf rechts van Inge kwam precies bij Nikki terecht die de bal in 3 pogingen achter de keepster frommelde. Even later was het Kelly die op snelheid de bal meekreeg en vrij voor het doel van Terneuzen kwam te staan, het te slappe schot was echter een makkie voor de keepster. Baardwijk bleef echter goed spelen, met enig geluk was het al eerder beslist geweest. Na een half uur kwam Terneuzen beter in de wedstrijd, slap verdedigen werd plotseling uit het niets afgestraft met de gelijkmaker. Baardwijk was even de kluts kwijt, en had geluk met een bal tegen de paal na wederom slecht uitverdedigen. Ruststand 1-1. De tweede helft werd begonnen met Patricia voor Sanne die moest gaan werken. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld, beide ploegen kregen eigenlijk geen uitgespeelde kansen. Na een kwartier nam de thuisploeg uit het niets weer de leiding. Een diepe bal van Kelly werd door Inge op waarde geschat, en met een geweldige lob over de keepster op prachtige wijze tot doelpunt gepromoveerd. Dit was voor de bezoekers het sein om er een schepje bovenop te doen. De thuisploeg raakte enigszins in paniek en vergat te voetballen. Bijna alle ballen werden ingeleverd bij de tegenstander, echter meer dan een terecht afgekeurd doelpunt leverde dit niet op voor de bezoekers. Na 92 minuten floot de goed fluitende scheidsrechter voor het eind van deze moeizame wedstrijd, de temperatuur speelde hierbij een grote rol. Toch weer 3 punten, en mede door de gunstige uitslagen van de overige concurrentie hebben we de derde plaats vast in handen. Dames 2 wist hun wedstrijd ook te winnen, waardoor de drankjes na afloop nog beter smaakten. Het publiek weer bedankt voor de support, Gerrit bedankt voor het rondje in de kantine, volgende week spelen we de inhaalwedstrijd tegen de koploper op het sportpark aan de Akkerlaan en gaan we proberen weer punten te halen. We liggen op koers.

Foto's van de wedstrijd: Klik Hier!