Scheidsrechter

Nyo Sulsters

Accommodatie

Onbekend

Na drie maanden zonder voetbal stonden onze jongens te springen (letterlijk) om weer het veld op te mogen. Bijna het hele team van vorig seizoen zou bij elkaar blijven, alleen Robbe zou het team verlaten vanwege het feit dat hij vanwege zijn leeftijd over moet naar de E-pupillen. Helaas bleef het niet alleen bij deze wijziging. Mart is namelijk gescout door de F1. Na een succesvol optreden als invaller in de Waalwijk Cup, is in goed onderling overleg besloten dat Mart rijp was voor de F1. Mart, ontzettend veel succes toegewenst. We zullen je gaan missen! Omdat de F1 vandaag niet speelde, kon Mart toch nog een keer met ons meedoen. En hij liet ook meteen zien dat hij in de F1 thuis hoort, want hij speelde een geweldige wedstrijd. Onze tegenstander uit Sprang trad aan met een team dat voor de eerste keer competitie speelt. Een beetje zoals wij vorig seizoen. Het verschil in kwaliteit was dan ook erg groot. Direct vanaf de aftrap was het al raak. De eer was aan Ted om de eerste van het seizoen erin te schieten. Ted heeft aangegeven liever niet meer te willen keepen, maar dat hij voortaan de hele wedstrijd wil voetballen. Prima idee, want hij speelde een erg sterke wedstrijd. NEO`25 werd vakkundig vastgezet. Er werd geen meter ruimte weggegeven. Daardoor bleef de bal op de vijandelijke helft en kregen we legio kansen waarvan er ook de nodige werden benut. We gingen rusten met een 5-0 voorsprong door goals van Ted, Mart (2x), Talha en een eigen goal. In de rust hebben we aangegeven dat we moeten proberen om te kiezen voor de juiste oplossing tijdens de wedstrijd. Soms kun je een dribbel maken, maar soms moet je de bal ook overspelen. In de eerste helft was dat nog wat rommelig, maar in de tweede helft ging het al een stuk beter. Dat was ook te merken aan de score in de tweede helft. We eindigden de wedstrijd met een 13-0 overwinning. De goals werden gemaakt door Ted, Stefano (2x), Stefan (2x), Mart (2x) en Dilano. Kaj heeft werkelijk geen enkele bal op goal gekregen. Gelukkig kon hij met de penalty`s laten zien dat hij een goede keeper is. Zo pakte hij er een paar penalty`s op knappe wijze uit. Ook de penalty van Jayson ging er in (binnenkantje paal), zodat iedereen minimaal één keer gescoord heeft deze wedstrijd. Dit was een goede wedstrijd voor het zelfvertrouwen. Lekker om zo te beginnen. Volgende week tegen RWB F5. Die hebben al wat meer ervaring, dus dat zal in ieder geval wat moeilijker worden…